Collegas aan het woord
Hoe ik duurzaamheid terug zie in mijn werk? Als bouwtechnoloog bouw je alles in een virtuele omgeving. Daarmee probeer je al zoveel mogelijk verspillingen in kaart te brengen.

Op welk project ben jij het meest trots?
Valley Amsterdam is mijn meest dierbare project. Op zo’n locatie zo’n complex project virtueel mogen voorbereiden is echt heel gaaf. Prettig  om met de opdrachtgever samen tot een mooi en realiseerbaar plan te komen!

Waar kijk je naar uit als je naar je werk gaat?
Het sparren met collega’s en samen werken aan mooie grote projecten. Iedere dag met veel lol, daar kom ik mijn bed voor uit.

Wat heeft Boele & van Eesteren voor jou betekend in je loopbaan?
Bij Boele heb ik de kans gekregen om mee te mogen werken aan de top projecten in Nederland. We draaien qua complexiteit mee in de Champions League van de Nederlandse bouw.

Wat beteken jij voor Boele & van Eesteren?
Door mijn kritische blik en neus voor verbeteringen breng ik de afdeling en het bedrijf verder in de technische ontwikkeling van 2D naar 5D.

Hoe beschrijf je de sfeer binnen Boele & van Eesteren?
Ondernemend eigenwijs.

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen?
We werken veel samen met VolkerWessels bedrijven als Aveco de Bondt,  G&S Vastgoed maar ook met de andere bouwbedrijven binnen het concern zoals IBB Kondor en Kroon & de Koning.

Wat is jouw vingerafdruk in een duurzame toekomst?
Door het inzetten van BouwHubs voor grote binnenstedelijke projecten voorkomen we onnodige logistieke hinder in binnensteden en bouwen we efficiënter.

Hoe maak jij morgen mogelijk?
Door in 4D en 5D mogelijkheden te denken verbeteren we de resultaten voor onze opdrachtgevers en de bebouwde omgeving!

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl