Collegas aan het woord
In mijn rol als hoofd werkvoorbereider bij G&S Bouw zorg ik er voor dat onze jonge talenten de juiste begeleiding krijgen. Bouwen is en blijft mensenwerk en een team kan alleen maar goed draaien als je van elkaar weet wie wat doet.

Op welk project ben jij het meest trots?
We hebben zoveel mooie dingen neergezet, maar The Edge (Zuidas Amsterdam) was het meest bijzonder. We zijn daarmee wereldkampioen duurzaam bouwen geworden. Het gebouw met de hoogste duurzaamheidscore ter wereld. Het bouwproces klopte volledig, we hadden een geweldig team en door samen op te trekken met de opdrachtgever maakte dit tot een groot succes.

Waar kijk je naar uit als je naar je werk gaat?
Mijn drijfveer is het samen dingen bouwen, iets neerzetten wat je aan iedereen kan laten zien. Het met mijn team regelen dat de uitvoering zo goed mogelijk kan verlopen, daar loop ik na al die jaren nog steeds warm voor.

 

Wat heeft G&S Bouw voor jou betekend in je loopbaan?
Bij G&S bouw heb ik me, naast technisch inhoudelijk,  ook persoonlijk kunnen ontwikkelen, van een senior werkvoorbereider naar de rol van Hoofd werkvoorbereider & engineering die ik nu ben. Ook privé neem je dit mee; je groeit als mens. Bij iedere rol horen andere vaardigheden, nu ben ik dagelijks bezig met coaching  van de junior werkvoorbereiders in mijn team.

Hoe beschrijf je de sfeer binnen G&S Bouw?
Hele korte lijnen, de deur van onze directie staat altijd open. Op kantoor hangt een ontspannen sfeer. We zeggen vaak tegen elkaar “we zitten hier niet voor straf”, we moeten het met elkaar gezellig maken. Bakkie koffie en wat lekkers er bij. We regelen dat gewoon. 

 

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen?
Veel van onze projecten maken we samen met zusterbedrijven als Homij Technische Installaties, Westo Prefab Betonsystemen, Reinaerdt Deuren en De Mors, maar ook met externe partijen als De Bosman Bedrijven is het prettig samenwerken.

 

Duurzaamheid is een breed begrip. Hoe zie jij dit terug in je werk?
Alles wat wij voorbereiden moet voldoen aan het afgesproken duurzaamheidslabel. Daar kopen we specifiek ook onze onderaannemers en partners op in. En The Edge als project blijft een schoolvoorbeeld van duurzaamheid.

 

Wat is jouw vingerafdruk in een duurzame toekomst?
We proberen zoveel mogelijk sloopafval te hergebruiken. Denk aan sloopbeton die we als toeslagmateriaal hergebruiken in nieuw betonmengsel en aan omgesmolten aluminiumprofielen als toeslagmateriaal voor fabricage van nieuwe aluminium gevels.

 

Hoe maak jij morgen mogelijk?
Door onze jonge talenten op te leiden zorg ik ervoor dat we blijven bouwen aan de toekomst!

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl