Collegas aan het woord
Het meest trots ben ik op VU Campusplein, een van de moeilijkste projecten die ik ooit heb gemaakt. Een looptijd van 3,5 jaar, waar veel nieuwe technieken in zijn toegepast. Zoals Slimline vloeren, HSB-gevels met aluminium kozijnen waar ook nog eens natuursteen aan opgehangen werd. En dat volledig onder architectuur. Daar heb ik enorm veel van geleerd.

Waar kijk je naar uit als je naar je werk gaat? 
Van niets iets maken. Je ziet een project onder je ogen groeien. En dat samen met een team van gelijkgestemde collega’s. En aan het einde van de dag met een goed gevoel weer naar huis.

 

Wat heeft Boele voor jou betekend in je loopbaan? 
Ik heb er heel veel geleerd. We bouwen als Boele de meest moeilijke en complexe projecten van Nederland. Daarnaast is het een heel stabiele werkgever, je krijgt er veel vertrouwen. En Boele is klein genoeg om elkaar allemaal goed te kennen. 

 

Wat beteken jij voor Boele?
Ik ben altijd vrolijk,  zorg daarmee voor een goede sfeer en ben de verbindende factor in een projectteam.

 

Hoe beschrijf je de sfeer binnen Boele? 
Je komt niet zoveel op kantoor in Rijswijk wanneer je op een project zit, de sfeer is daar professioneel en betrokken. Op het project is het hard werken, maar met een goede samenwerking tussen de collega’s. Omdat het vaak kleinere teams zijn zie je je projectcollega’s vaker dan je eigen familie. Je wordt meer dan collega’s en daardoor loop je net een stapje harder voor elkaar.

 

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen? 
Op projecten van Boele wordt veel samengewerkt met andere VolkerWessels ondernemingen. Van KWS voor eventuele wegomleggingen, VolkerWessels Materieel tot Westo Prefab voor de prefab betonelementen. Bowar (sloopcombinatie van VolkerWessels en Beelen) heb ik al meerdere malen als partner mogen meemaken. 

 

Duurzaamheid is een breed begrip. Hoe zie jij dit terug in je werk?
VU Campusplein had bij oplevering een BREEAM Excellence certificaat. Voor het hele projectteam betekende dat een opleiding om hier bewust mee om te gaan. Bij VU Campusplein hebben we een retentiedak gerealiseerd, waarmee de beplanting op het dak bewaterd kon worden.

 

Wat is jouw vingerafdruk in een duurzame toekomst? 
Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen en hou rekening met gebruik van duurzame materialen maar ook zo energiezuinig mogelijk. De kennis die ik bij Boele heb opgedaan, neem ik hierin mooi mee.

 

Hoe maak jij morgen mogelijk? 
Ik wil dat mijn eigen gebouwde huis over 50 jaar nog steeds voldoet aan de wensen op het gebied van wooncomfort en energieprestatie. En dat het ook voor mijn kinderen nog steeds een fijne plek is om te wonen.

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl