Collegas aan het woord
De cultuur bij IBB Kondor? We zijn een sportief bedrijf (fietsen, hardlopen) en dat zie je zeker terug in de sfeer. Door privé sportief bezig te zijn, krijg je met collega’s ook zakelijk een goede band.

Op welk project ben jij het meest trots? 
Het bedieningshuis van de zeesluis IJmuiden. Juist de combinatie van grote infrastructuur en het wat fijnere werk van het bedieningshuis.

 

Waar kijk je naar uit als je naar je werk gaat? 
Dat je iedere keer weer samen met de uitvoering een mooi gebouw neerzet. Blijft na al die jaren een trots gevoel geven.

 

Wat heeft IBB Kondor voor jou betekend in je loopbaan? 
Ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen (onder andere LEAN) en ik heb al best veel verantwoordelijkheden gekregen.  Met het lidmaatschap van Jong VolkerWessels krijg ik veel kansen om bij andere onderdelen te kijken. Goed voor mijn netwerk.

 

Wat beteken jij voor IBB Kondor? 
Ik ben goed in het organiseren van het werk en krijg makkelijk mensen op één lijn.

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen? 
Bij OpenIJ werk ik samen met andere VolkerWessels-onderdelen als Reijnaert Deuren en Westo Prefab. Op een ander project met Homij. 

  

Duurzaamheid is een breed begrip. Hoe zie jij dit terug in je werk? 
We werken steeds digitaler, waardoor er steeds minder faalkosten in de realisatie ontstaan. Minder afval en bewuster omgaan met restmateriaal.

 

Wat is jouw vingerafdruk in een duurzame toekomst? 
Duurzame toekomst begint bij jezelf. Door middel van kleine aanpassingen in mijn leven zoals zonnepanelen, afvalscheiding en minder auto rijden maak ik de wereld duurzamer.

 

Hoe maak jij morgen mogelijk? 
Onze projecten worden steeds complexer. Om deze goed uit te kunnen voeren, gebruiken we tools als  Solibri en Asta4BIM. Zo worden deze projecten beheersbaar en dit zorgt voor minder faalkosten.

 

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl