Collegas aan het woord
Bij DigiBase werk je samen met gelijkgestemde collega's met veel technische kennis

Met welk project houd je je bezig?

Ik ben bezig met het BIM-model van een nieuwbouwproject van IBB Kondor; alle knelpunten oplossen van een appartementencomplex met een commerciële plint.

Waar kijk je naar uit als je naar je werk gaat?

Alle technische zaken om je werk te kunnen doen zijn tot in de puntjes geregeld. Van IT tot aan de goede koffie.  Waardoor ik me volledig kan focussen op mijn werk; het engineeren van projecten.

 

Wat heeft DigiBase voor jou betekend in je loopbaan?

In de korte tijd dat ik nu werkzaam ben bij DigiBase heb ik al meer geleerd dan in de voorgaande 5 jaren. We werken met veel gelijkgestemde technisch inhoudelijke collega’s en ik heb de mogelijkheid om veel BIM gerelateerde cursussen te volgen. 

 

Wat beteken jij voor DigiBase?

Mijn toegevoegde waarde aan DigiBase is dat ik veel bouwtechnische kennis meebreng en die weet om te zetten naar goede 3D-modellen.

 

Hoe beschrijf je de sfeer binnen DigiBase?

Veel vrijheid om je werk te kunnen doen. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor zijn eigen project en collectief proberen we een mooi eindproduct te leveren. 

 

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen?

In mijn projecten met de bouwbedrijven IBB Kondor en Kondor Wessels Amsterdam. Daarnaast gebruiken we de digitale elementen van de toeleverende VolkerWessels-bedrijven zoals de Groot Vroomshoop en Reinaerdt deuren.

 

Duurzaamheid is een breed begrip. Hoe zie jij dit terug in je werk?

In de modellen probeer ik zoveel mogelijk met isolatiewaardes rekening te houden. Controle op diktes in combinatie met warmteweerstanden. Alles wat we doen gebeurt nog digitaal, dus daar kunnen we voor dat de realisatiefase begint al een voorzet in maken. Met het reduceren van faalkosten als doel.

 

Wat is jouw vingerafdruk in een duurzame toekomst?

Ik ben een fanatieke fietser en probeer zoveel mogelijk de auto te laten staan.  Verder de thuis-oplossingen als de thermostaat een graadje lager en echt afval scheiden.

 

Hoe maak jij morgen mogelijk?

Mijn digitale bouwmodellen van gerealiseerde projecten gaan er in de toekomst voor zorgen dat bouwkundige aanpassingen en of herontwikkeling van het pand vele malen efficiënter en sneller gedaan kunnen worden. Hiermee worden niet alleen kosten maar ook materialen bespaard. 

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl