Over volkerwessels

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West

Onze motivatie

Wij houden van bouwen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de bouw of ontwikkeling? Dan bieden wij je een werkplek waar je bijdraagt aan de slagkracht van een van onze werkmaatschappijen en waar je geniet van de voordelen van een groot concern. Hierdoor word jij onderdeel van een heel sterk geheel. Want wij staan in de markt bekend om onze vergaande expertise en financiële betrouwbaarheid.

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West (BVGO West) is een regionale organisatie van Koninklijke VolkerWessels. Onze werkmaatschappijen zijn:

Kennis en kunde

Bij ons kun je werken aan een grote diversiteit aan projecten. Van spraakmakende iconen tot  mooie energieneutrale  conceptwoningen voor jonge gezinnen. De verschillende werkmaatschappijen binnen BVGO West hebben allemaal hun eigen signatuur en cultuur. Ze opereren op topniveau en zijn regionaal geworteld. De samenwerking en kennisuitwisseling tussen onze organisaties is op projecten zeer intensief. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedere werkmaatschappij zijn eigenheid en expertise behoudt en verscherpt. Als medewerker bij een van de bedrijven binnen BVGO West kun je gebruikmaken van het opleidingsaanbod van de VolkerWessels Academy. Hier kun je kiezen voor zowel verdieping als verbreding.

Bouwen voor de toekomst

VolkerWessels investeert veel om de markt bij te blijven én voorop te lopen. Zo hebben we met DigiBase in Nieuwegein ons eigen BIM-expertise centrum geopend. Hiermee kunnen we ondernemingen en medewerkers van VolkerWessels helpen zo snel mogelijk 100% digitaal te bouwen en ontwikkelen. Ook willen we ons lerend en innoverend vermogen vergroten.

Een ander VolkerWessels onderdeel is het Wooniversum, dat ook te vinden is in Nieuwegein. Een stap in de toekomst van kopersbegeleiding. Hier worden de kopers van onze woningen meegenomen door hun (potentiële) huis tijdens een virtuele rondleiding in onze unieke 3D experience ruimte. Mensen ervaren, zien en voelen wat bepaalde opties voor hun woonplezier betekenen en maken in onze showroom makkelijker keuzes voor sanitair en afwerking.


Wat mag je van ons verwachten??

  • Een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak beeldbepalend zijn in het landschap en maatschappelijke betekenis hebben.
  • Onze projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je komt te werken in een prettige en dynamische omgeving.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij de speciale VolkerWessels Academy met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen. Daarnaast maak je kennis met de verschillende werkmaatschappijen binnen ons concern.
  • Een management dat oog heeft voor jong talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en stimuleren je zelf werk te maken van de kansen die er liggen.
Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl