Maak Morgen Mogelijk

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen: dát kenmerkt VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst. Onze missie: bouwen aan een betere levenskwaliteit.

De diversiteit van al die bedrijven is onze kracht. We versterken elkaar door samenwerking. Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Door deze te bundelen bieden we integrale oplossingen voor indrukwekkende projecten. Zo zijn we groot, maar toch ook klein. We zijn trots op de synergie die hierbij ontstaat. Een collectief bewustzijn dat we samenvatten in ‘maak morgen mogelijk’.

Waarom in de voorbereiding bij VolkerWessels aan de slag?

Het is bijzonder om voor ons te werken, want hoewel je bij één van onze ondernemingen werkt, ben je toch ook onderdeel van een groot concern. Een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-ondernemingen werken samen aan één project. Die aanpak heeft succes. Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan. Projecten die met veel kennis en passie worden gerealiseerd door onze medewerkers.

Alles wat we doen binnen VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv is toekomstgericht. We zijn ambitieus en we denken altijd aan morgen. Dit doen we intern, bijvoorbeeld door te werken aan persoonlijke ontwikkeling in trainingsprogramma’s waardoor jij en je collega’s nog efficiënter werken. We omarmen nieuwe ideeën en fouten maken mag. Samen ontwikkelen we een leefomgeving die ingericht is op de toekomst. Binnen de ondernemingen van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv liggen volop mogelijkheden om te groeien in de rol die bij jou past.

Ook in projecten voor onze klanten werken we met een heldere visie. Door initiatief te tonen, te durven en te doen. Met een kritische, frisse blik kijken we de wereld in en zetten we grootse projecten op onze naam. Maar we realiseren ons ook dat ons werk risicovol is. Daarom staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Dit gaat verder dan onze veiligheidswaarden en -regels volgen. We handelen altijd bewust en letten op elkaar. Oftewel: we werken veilig of we werken niet. Zo maken we morgen samen mogelijk binnen en buiten VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv, op elke schaal.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Naast een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende werkomgeving, waarin je meehelpt om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben.
  • De projecten en opdrachten zijn gevarieerd en sluiten aan bij jouw opleidingsniveau. Je zult merken dat de omgeving waarin wij werkzaam zijn, dynamisch en erg prettig is om in te werken.
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij de speciale VolkerWessels Academy met een groot aanbod aan trainingen en opleidingen.
  • Een management dat oog heeft voor talent. Zij ondersteunen jouw ontwikkeling en zien erop toe dat je zelf werk maakt van de kansen die er liggen.
Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West is de in West Nederland opererende regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bekijk onze bedrijven
Contactgegevens

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West BV
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

070-4144310
info@vw-bvgo-west.nl